Over Siteplan

Onafhankelijk. Betrouwbaar. Persoonlijk. Eerlijk. Hosting zonder toegevingen.

Ons verhaal

Als internet service provider wensen wij een reputatie op te bouwen van excellente provider met een ‘first class’ service voor al onze klanten. SitePlan is ontstaan in 2009, met een ervaring die terug gaat tot 2003 bij de start van Alfahosting.

Ons focus ligt op 1 doel: goedkope domeinnaam registraties en betrouwbare hosting oplossingen aan betaalbare prijzen met persoonlijke support die er echt om geeft en waar je geen nummer bent.

We zijn er om een beter hosting bedrijf te zijn en hopen dat u een deel van ons verhaal wordt.

Snelle & betrouwbare hosting

Hosting van hoge kwaliteit en beschikbaarheid betekend nergens toegevingen doen, op geen enkel moment. We investeren steeds in A-kwaliteit hardware en materiaal, u zal dan ook geen budget servers vinden in ons netwerk. We bieden u de beste hosting aan die u voor deze prijs kan vinden met een persoonlijke support die er toe doet.

Misschien kijkt u ervan op maar de meerderheid van web hosting bedrijven ligt in handen van slechts enkele mega bedrijven: GoDaddy, Endurance International, 1and1 en korterbij Combell. Een gebrek aan competitie maakt dat prijzen hoog gehouden worden en nog stijgen terwijl bij sommige van deze bedrijven u maar een nummer bent uit hun klantenbestand van tienduizenden klanten.

Laat ons je helpen om te groeien

We hebben voor elk type website de juiste web hosting

Servers in België en Nederland

Siteplan biedt zowel hosting in België als Nederland aan, laat je voorkeur zeker weten als dit belangrijk is. Op aanvraag zijn ook andere locaties mogelijk.

Welke hosting kiezen?

De weg kwijt in het aanbod van hosting? Contacteer ons en we zoeken de beste en voordeligste oplossing voor jouw situatie.

Contacteer ons vandaag!

Vraag raad aan een hosting specialist.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo, kunnen we je ergens mee helpen?