Skip to content
Goedkope webhosting & domeinnamen

Nieuwe prijsstijging .com domeinen door Verisign op 1 september 2022

Nieuwe prijsstijging .com domeinen door Verisign op 1 september 2022

Op 1 september 2022 zal Verisign (de registry die het .com domein beheerd) opnieuw hun prijzen verhogen voor nieuwe registraties en verlengingen/transfers van .com domeinnamen.  Verdere prijsstijgingen voor .com domeinen worden ook in de komende jaren verwacht.

Tussen 2012 en 2020 was er een overeenkomst met ICANN om de prijzen te bevriezen maar vorig jaar heeft Verisign de toestemming gekregen ontvangen om de prijzen meerdere malen met maximaal 7%  te verhogen in de komende 10 jaar.  Wat vervolgens voor het eerst gebeurde in september 2021 gebeurd nu ook in 2022 opnieuw. In 2021 hebben we onze prijzen niet verhoogd maar deze tweede prijsstijging op korte tijd maakt dat wij gedwongen worden onze prijzen mee te verhogen. 

Wil je geld besparen? Vernieuw dan nu, voor 1 september, uw .com domeinen tot 9 jaar tegen de huidige prijzen en bespaar uzelf deze en komende prijsverhogingen. Verwacht wordt dat Verisign ook in de komende jaren jaarlijks zijn prijs zal laten stijgen met 7%. Contacteer ons op help@siteplan.be.

Nieuwste berichten
Back To Top