• Betrouwbare hosting en goedkope domeinnaam registraties

Legaal

Siteplan > Legaal

Juridische informatie

DISCLAIMER

Teksten, lay-out, afbeeldingen, scripts en andere items op deze site vallen onder de bescherming van het auteursrecht. Duplicaten, aanpassingen, vertalingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of van een gedeelte van deze site, in welke vorm of op welke manier dan ook, zijn streng verboden, tenzij voorafgaandelijk schriftelijke toestemming is verleend door Siteplan. Elke inbreuk kan leiden tot burgerrechtelijke of strafrechtelijke vervolging. Deze website bevat links naar websites of naar webpagina’s van derden. Wij hebben geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze sites en zijn in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan.

PRIVACYBELEID

Om onze producten te leveren en te verbeteren, verzamelen en gebruiken we gegevens van onze klanten en websitebezoekers. We vinden het belangrijk dat jouw persoonsgegevens en privacy maximaal gewaarborgd zijn en wensen dan ook helemaal in regel te zijn met de nieuwe Europese privacywetgeving, de GDPR (General Data Protection Regulation) of AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

Kort samengevat: Siteplan gebruikt enkel je gegevens om zijn dienstverlening goed te laten verlopen en wil hierover volledig transparant zijn. Jouw informatie wordt nooit aan derden verstrekt zonder jouw toestemming, tenzij nodig voor onze diensten te kunnen leveren of anders vermeld. Vanzelfsprekend helpen we je graag verder als je nog vragen hebt over ons privacy beleid.

Lees ons volledig Privacybeleid.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Bij het aangaan van een overeenkomst is het altijd goed om vooraf na te gaan aan welke regels, rechten en plichten je gebonden bent. Onze diensten zijn eerlijk en transparant waardoor meer dan 99,9 % van onze klanten nooit in contact komt met deze voorwaarden. Daarom zetten we de belangrijkste punten even op een rij:

  • Onze diensten zijn transparant en open, zonder verborgen kosten. Bijna alle producten worden aangeboden per jaar met een prijs inclusief btw, tenzij anders uitdrukkelijk vermeld.
  • Siteplan levert aan zijn klanten een hoge vorm van persoonlijke service en support, we zijn dan ook 7 dagen op 7 bereikbaar via mail en ticketsupport en proberen je altijd zo snel mogelijk verder te helpen, we beantwoorden je vraag ook altijd binnen de 24 uur (maar meestal veel sneller). We doen er alles aan om onze servers altijd bereikbaar te houden en ze hebben dan ook een hoge uptime. Omdat onze diensten afhankelijk zijn van van techniek kunnen we geen garanties bieden. We doen ons uiterste best om problemen zo snel mogelijk op te lossen.
  • Je houdt als klant steeds je e-mailadres (en andere gegevens) up to date. Erg belangrijk omdat alle contact via e-mail verloopt en we je altijd moeten kunnen bereiken.
  • Je betaald altijd vooraf voor onze producten. Een maand voor het vervallen van diensten ontvang je van ons een nieuwe vraag tot betaling per e-mail. Als je wil verlengen betaal je ten laatste 7 dagen voor de vervaldatum. Wil je op dat moment opzeggen kan dat door een reply op de vraag tot betaling OF in je klantenpaneel, doe je dit niet ontstaan er extra kosten voor bv. het sturen van een herinnering per post of het uit quarantaine halen van domeinnamen.
  • Het dataverkeer en schijfruimte die we voorzien in je pakket is bedoelt voor je website op te bouwen en het versturen van e-mails (waarbij het verzenden van spam uitdrukkelijk verboden is) en niet voor andere zaken. Voor de veiligheid van zowel je eigen website als deze van je bezoekers houdt je als klant ook alle inhoud (zoals CMS systemen en scripts) up to date.
  • Websites met illegale inhoud, torrent, porno, warez, criminals,DDOS, proxy, irc, php games of inhoud die aanzet tot illegale activiteiten en racisme zijn niet toegestaan. Als je website voor overlast zorgt, kunnen wij deze (tijdelijk) blokkeren om te voorkomen dat anderen hier last van krijgen.

Lees onze volledige Algemene Voorwaarden.