Website laten maken

Je eigen website laten bouwen

Website laten maken

Veel bedrijven of ondernemers hebben nog steeds geen eigen website of ze hebben een website die er niet uitziet. Beiden verliezen dagelijks potentiële klanten.  Een professionele website is belangrijk voor elk type van onderneming of zelfstandige. Het hoeft daarom geen uitgebreide website te zijn, soms is een landingspagina met de belangrijkste gegevens van je bedrijf al voldoende om meer klanten te krijgen.

 

Een goede website is een soort online visitekaartje of etalage die vanzelf klanten aantrekt. Vaak ben je als ondernemer in de praktijk zo druk bezig met je diensten dat iets als een website wat opzij geschoven word waardoor je dagelijks mogelijke klanten misloopt. Met een website zelf te bouwen maak je kans dat je eerder klanten afschrikt dan klanten bijwint. Laat daarom je website maken door een webdesigner als je er zelf geen kennis hebt, hij of zij helpt meteen ook je website hoger in Google te krijgen.

 

Geen tijd om zelf een website te maken? Soms is het beter je beperkte tijd in je zaak te steken en het bouwen van je site over te laten aan een webdesigner. Je website wordt dan een stuk professioneler met meer aandacht voor zoekmachine optimalisatie zodat je snel gevonden wordt in Google.

 

Een website of eenvoudige 1-pagina site maakt je vindbaar in Google, maakt je producten en diensten 24/24 beschikbaar, vergroot je doelgroep en geeft je bedrijf meer geloofwaardigheid. Interesse in een website of een hele simpele pagina, Siteplan maakt je vrijblijvend een offerte met een duidelijke ‘alles inbegrepen’ prijs.

 

Hulp nodig?

E-mail ons op support@siteplan.be

Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo, kunnen we je ergens mee helpen?