Eigen website

Je eigen website maken of je website laten maken

Eigen website maken of laten maken

We merken op dat sommige bedrijven of ondernemers nog steeds geen eigen website (of een niet professionele website) hebben. Nochtans is een website belangrijk voor elk type van bedrijf. Het hoeft daarom geen uitgebreide website te zijn, soms is een landingspagina met de belangrijkste gegevens van je bedrijf al voldoende om meer klanten te krijgen.

 

Een goeie website is een soort online visitekaartje of etalage die vanzelf klanten aantrekt. Vaak ben je als ondernemer in de praktijk zo druk bezig met je diensten dat iets als een website wat opzij geschoven word waardoor je dagelijks mogelijke klanten misloopt.

 

Een website of eenvoudige 1-pagina site maakt je vindbaar in Google, maakt je producten en diensten 24/24 beschikbaar, vergroot je doelgroep en geeft je bedrijf meer geloofwaardigheid. Interesse in een website of een hele simpele pagina, we maken je vrijblijvend een offerte met een duidelijke ‘alles inbegrepen’ prijs.

 

Op zoek naar een eigen website? Zelf je website maken of je website laten maken? De drie belangrijkste mogelijkheden op een rij:

 

  1. Je bouwt je website zelf met een online Sitebuilder als Wix, Weebly, Jimdo, … is een optie die heel vaak gekozen wordt. Vaak aangetrokken door de mogelijkheid om een gratis website te maken. Dat gratis verandert al snel wanneer je echt met je website online wilt, je wordt dan al snel gedwongen te upgraden naar een soms erg prijzig abonnement en allerlei opties zoals e-mail. Nadeel is ook dat je je website niet kan weg verhuizen en dat je eigenlijk vastzit aan de gekozen Sitebuilder. Ook voor ondersteuning kan u vaak enkel in een andere taal terecht. Het voordeel is dan weer dat je geen enkele technische kennis moet hebben om van start te gaan.
  2. Je kan ook zelf je website maken in HTML of nog eenvoudiger met een CMS (content management systeem) als WordPress, Joomla, Drupal. Met een CMS als WordPress bouw je relatief éénvoudig snel een eigen website die nadien heel gemakkelijk aan te passen is. Op de webhosting van Siteplan installeer je WordPress of andere CMS systemen in 1 klik of installeren wij dit voor jou. De andere voordelen zijn: ondersteuning in je eigen taal, gratis domeinnaam en gratis SSL en email bij elk hostingpakket en veel goedkoper als online Sitebuilders als Wix, Weebly, Jimdo, …
  3. Geen tijd of niet de nodige kennis? Soms is het beter je beperkte tijd in je zaak te steken en het bouwen van je site over te laten aan een webdesigner. Je website wordt dan een stuk professioneler met meer aandacht voor zoekmachine optimalisatie zodat je snel gevonden wordt in Google. Ook voor webdesign kan je terecht bij Siteplan, en je kan nadien zelf de nodige aanpassingen doen aan teksten en foto’s.  Raadpleeg ons vrijblijvend voor een offerte.

Hulp nodig?

E-mail ons op support@siteplan.be

Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo, kunnen we je ergens mee helpen?