Beste webhosting

Beste hosting in België en Nederland

Beste webhosting

Een goede webhoster vinden die zowel betrouwbare webhosting als een prima service levert, daar steek je best wat tijd in. Het kan je later veel tijd en geld besparen. Alle webhosters claimen de beste webhosting te leveren, het is dus belangrijk te vergelijken.

 

Top 10 hosting sites, sites die web-hosting uittesten en ‘beste webhosting‘ lijstjes kan je best negeren, meestal is het bedrijf niet het bedrijf die de beste hosting levert maar het bedrijf dat het meest opbrengt voor de eigenaar van de site. Ook ervaringen sites staan vaak vol met valse hosting reviews.

 

Ga dus op zoek naar een Belgische webhoster of Nederlandse die al wat jaren meedraait, zijn contactgegevens en bedrijfsgegevens duidelijk op zijn website zet en zijn prijzen duidelijk vermeld (zonder bijkomende opstart en/of andere kosten).  Reageren ze snel op je vragen?

 

Vaak gaan mensen voor de laagste prijs maar ook hier is de gouden regel: als het te goedkoop is om waar te zijn dan is het dat vaak ook. Let ook op met aanbiedingen, wat ben je met 6 maanden hosting voor 1 euro als je vervolgens het tienvoudige betaald als die zes maanden om zijn?

 

Siteplan levert de beste webhosting aan de laagst mogelijke prijs.

Hulp nodig?

E-mail ons op support@siteplan.be

Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo, kunnen we je ergens mee helpen?