Beste hosting

Beste webhosting in België en Nederland

Beste hosting

Goede webhosting en de beste hosting vinden, daar kruipt best wat tijd in, maar het kan je later veel tijd en geld besparen. Alle webhosters claimen de beste hosting te leveren, het is dus belangrijk te vergelijken.

 

Top 10 hosting sites, sites die webhosting testen en ‘beste hosting‘ lijstjes kan je best negeren. Meestal raden ze niet het beste hosting bedrijf aan maar het bedrijf dat het meest opbrengt voor de eigenaar van de top 10 hosting site, die wordt namelijk betaald per keer jij op de link klikt of als jij de bewuste hosting aankoopt. Ook hosting ervaringen sites staan vaak vol met valse hosting reviews.

 

Ga dus op zoek naar een Belgische webhoster of Nederlandse die al wat jaren meedraait, zijn contactgegevens en bedrijfsgegevens duidelijk op zijn website zet en zijn prijzen duidelijk vermeld (zonder bijkomende opstart en/of andere kosten).  Reageren ze snel op je vragen?

 

Vaak gaan mensen voor de laagste prijs maar ook hier is de gouden regel: als het te goedkoop is om waar te zijn dan is het dat vaak ook. Let ook op met aanbiedingen, wat ben je met hosting voor 0 euro als je vervolgens heel veel geld betaald als de gratis maanden om zijn.

 

Siteplan levert de beste hosting aan de laagst mogelijke en eerlijke prijs.

Hulp nodig?

E-mail ons op support@siteplan.be

Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo, kunnen we je ergens mee helpen?