NL domeinnaam registreren

.nl domein kopen – Nederlandse domeinnaam registreren voor Nederland

.NL domein - Nederlandse .nl domeinnaam kopen

Voor elke website die zich richt op de Nederlandse markt. De .nl extensie is de domeinnaam extensie van Nederland en is vrij te registreren door iedereen volgens het ‘first come – first served’ principe. Dit topleveldomein (TLD) wordt beheerd door SIDN. Het .nl domein wordt algemeen gebruikt in Nederland, de meeste Belgische bedrijven registreren naast hun Belgisch .be domein ook de Nederlandse .nl domeinnaam variant. Als alternatief is er ook nog de mogelijkheid tot het registreren van meer lokale domeinnamen als een .friesland domein of .amsterdam domeinnaam. Ook een .nu domeinnaam is in Nederland vrij populair.

.NL domeinnaam - de voorwaarden

Een .nl domeinnaam bevat alleen letters (a – z), cijfers (0 – 9) of het liggende streepje (-) en bevat minimaal 2 en maximaal 63 tekens. Het domein is vrij registreerbaar, je hoeft niet in Nederland te wonen om een ..nl domeinnaam te kopen. Een .nl domeinnaam kan je heel eenvoudig verhuizen, vraag de verhuiscode aan je huidige registrar en bezorg deze aan je nieuwe registrar. Hij doet vervolgens de rest.

Goedkoop .NL domeinnaam registreren of verhuizen

Bij Siteplan kan je terecht voor goedkope .nl domeinnamen of goedkoop je Nederlandse domeinnaam verhuizen. Onze all-in prijzen zijn inclusief btw en zonder verborgen kosten zoals opstartkosten. Beheren van je records, forwarden van mail en doorsturen van je domein kan met ons gratis domeinbeheer pakket. In onze hostingpakketten is een GRATIS domeinnaam steeds inbegrepen.

Hulp nodig?

E-mail ons op support@siteplan.be

Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo, kunnen we je ergens mee helpen?