BE domeinnaam registreren

.be domein kopen – Belgische domeinnaam registreren voor België

.BE domein - Belgische .be domeinnaam kopen

Voor elke website die zich richt op de Belgische markt. De .be extensie is de domeinnaam extensie van Belgïe en is vrij te registreren door iedereen volgens het ‘first come – first served’ principe. Dit topleveldomein (TLD) wordt beheerd door de vzw DNS Belgium. Het .be domein wordt algemeen gebruikt in alle landsdelen en dit zowel in Brussel, Wallonië als Vlaanderen. Als alternatief is er ook nog de mogelijkheid tot het registreren van meer lokale domeinnamen als een .vlaanderen domein, een .brussels domeinnaam of een .gent domeinnaamregistratie.

.BE domeinnaam - de voorwaarden

Een .be domeinnaam mag maximaal 63 karakters hebben en geen vreemde tekens bevatten. Alleen letters, cijfers en een minteken (-). Het domein is vrij registreerbaar, je hoeft niet in België te wonen om een .be domeinnaam te kopen. Een .be domeinnaam kan je heel eenvoudig verhuizen, je vraagt op de website DNS Belgium je transfercode aan en bezorgd die aan je registrar. Hij doet vervolgens de rest.

Goedkoop .BE domeinnaam registreren of verhuizen

Bij Siteplan kan je terecht voor goedkope domeinnamen of goedkoop je domeinnaam verhuizen. Onze all-in prijzen zijn inclusief btw en zonder verborgen kosten zoals opstartkosten. Beheren van je records, forwarden van mail en doorsturen van je domein kan met ons gratis domeinbeheer pakket. In onze hostingpakketten is een GRATIS domeinnaam steeds inbegrepen.

Hulp nodig?

E-mail ons op support@siteplan.be

Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo, kunnen we je ergens mee helpen?