Siteplan Blogt

Beste webhosting top 10 hosting

Als je in Google op zoek gaat naar de beste webhosting komt je ze vast tegen: websites die je de beste hosting aanprijzen. Vaak lijkt het alsof deze websites de hosters zelf hebben uitgetest en met de resultaten een top tien van beste hosting bedrijven heeft opgesteld.

Laat je echter niet in de luren leggen, dit soort sites hebben nooit de bedoeling je naar de beste webhosting door te verwijzen, enkel naar het hosting bedrijf dat hen financieel het meest oplevert. Via affiliate links wordt je doorgestuurd naar hosting bedrijven en als jij dan klant wordt binnen een periode van enkele maanden na het bezoek krijgt de top 10 beste hosting site een bedrag dat kan oplopen tot 100 euro. Maar of je daarmee bij de beste webhoster bent terecht gekomen?

Als je echt de beste web-hosting wilt vinden kan je beter letten op enkele belangrijke punten:

– Is het eenvoudig alle contactgegevens te vinden, waarom zou een beste webhoster gegevens als adres of telefoonnummer willen verbergen?
– Heeft het webhosting bedrijf een geldig BTW nummer en hoe lang is het bedrijf al actief?
– Zijn de prijzen duidelijk en zijn er geen opstartkosten of andere verborgen kosten.
– Pas op met aanbiedingen, wat heb je aan 1 euro hosting als je het jaar erna het tienvoudige betaald?
– Staan de servers in Belgïe of Nederland?
– Wordt je nieuwe hoster een mastadont waar je niks meer dan een nummer wordt of ga je eerder voor een persoonlijke service?

We zijn erg sceptisch ten opzichte van online review sites voor beste webhosting of beste webhosting bedrijven die meestal draaien om advertenties en affiliate links. Don’t be fooled.

Tags: , , , ,

Relevante artikels