Archive

Safer Internet Day 2020

Het is Safer Internet Day! De Safer Internet Day is een wereldwijd evenement dat elk jaar in februari door de Europese Commissie wordt georganiseerd. Onder het motto “Samen gaan voor een veiliger internet”  werken meer dan 110 landen samen om van het internet een veilige plek te maken, voor iedereen! In België wordt de Safer Internet Day getrokken door het Belgisch Beter Internet Consortium (B-BICO).

Op zoek naar veilige snelle web-hosting? Daarvoor kan je terecht bij Siteplan.

 

Nieuwe blog over web-hosting, domeinen en webdesign

Siteplan hosting is erg blij om te kunnen melden dat we van start gaan met een nieuwe blog op een totaal vernieuwde website. Een blog over het bouwen van websites, WordPress en andere CMS systemen, tips and tricks maar ook over webhosting, vps- en cloud hosting, webdesign en domeinnaam registraties.

Siteplan webhosting en domeinnamen bestaat al meer dan 10 jaar en sinds 2009 hechten we veel belang een een open en duidelijke communicatie met onze klanten. Deze blog zal ons de kans geven dit nog te verbeteren met niet alleen nieuws over wat er allemaal gebeurd bij Siteplan maar ook in de wereld van webhosting en webdesign in het algemeen. Welkom en ‘Stay Tuned’, we zullen deze blog regelmatig updaten. Laat zeker weten als je vragen hebt die je behandelt wilt zien op deze blog.